home
about us
preparation
vehicle
route
reports
photos
links
email

About us

Wij zijn twee mensen die het heerlijk vinden om te reizen, andere culturen te ontdekken en te zien, mensen te ontmoeten en vooral om het avontuur op te zoeken. Een van de uitdagingen die wij samen willen aangaan is reizen naar en door Afrika. Met onze eigen 4WD, vertrekkend vanaf Amsterdam en reizend naar Kaapstad.

Vier jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet in de lift van het appartementencomplex waar wij allebei woonden. Nu gaan wij samen een reis maken naar Afrika. Deels geïnspireerd door onze reis naar Zuid Afrika en deels aangestoken door alle verhalen op Internet. Aarnout heeft deze droom al lang. Janita heeft al lang een liefde voor Afrika, is er al en paar x geweest en hoefde dan ook niet lang na te denken om mee te gaan met het plan.

Aarnout is 42 jaar, geboren en getogen in Den Haag. Hij is iemand die positief en enthousiast in het leven staat, en altijd bereid is voor iedereen klaar te staan en waar nodig te helpen. Hij is van beroep makelaar en gaat na de reis voor zich zelf beginnen met het uitbreiden van onroerend goed in eigen beheer, makelaardij en vastgoedmanagement.

Janita is 36 jaar, opgegroeid in Groningen, na haar studie lange tijd op Curaçao gewoond en gewerkt, en sinds 7 jaar woonachtig in Amsterdam. Zij is een energiek iemand, creatief en erg gehecht aan haar vrienden en haar bootje. Zij vult met veel plezier haar werkdagen als bouwprojectmanager en directievoerder bij een bouwkundig adviesbureau. Het was even slikken voor haar toen bleek dat ze geen onbetaald verlof kon krijgen. Maar het verwezenlijken van de droom was toch belangrijker dan het behouden van zekerheid.