home
about us
preparation
vehicle
route
reports
photos
links
email

Links

http://www.amsterdam2capetown.com De website van Camiel, die een soortgelijke reis heeft gemaakt. En recent ook een reis heeft gemaakt naar Libië en Tsjaad.
http://www.2africa.nl/ De website van Peter en Nicoline, met hun reis van Noordwijk naar Kaapstad in 365 dagen.
http://www.imagnoni.com/ Dit is de website van Barend en Annelies van Gilst. Barend is de broer van Aarnout. Zij hebben twee jaar geleden “het roer omgegooid” door in Italië een huis te kopen met appartementjes voor vakantiegangers. Wij hebben onze proefrit met de Landcruiser naar hen gemaakt en daar al onze spulletjes voor onze Afrika reis uitgeprobeerd.
http://www.dutch-courage.net/ De website van Emiel en Mirjam. Zij zijn op 26 februari 2004 vertrokken naar Afrika met hun Landrover Defender. Zij maken een wereldreis en Afrika is het eerste continent dat ze aandoen. Vanaf Zuid-Afrika reizen ze door naar Zuid-Amerika.
http://www.overlanders.net/ De website van Bas en Ellie Noij met hun Toyota Landcruiser HZJ 75, genoemd Simba. Zij zijn begin 2004 vertrokken vanuit Nederland richting Kaapstad.
http://www.africanroads.com/ De website van Jerzy en Paula. Zij zijn net als wij begin november 2004 vertrokken uit Nederland met het plan, 8 maanden door Afrika te reizen. Bij toeval heeft Aarnout's tante hen uitgezwaaid. We gaan proberen elkaar te ontmoeten in Afrika.
www.touringthetropics.nl Goed voorbereid gaan zij een fantastische reis maken; kijken dus!!
www.keesenjetske.nl Zij blijkt een collega te zijn van Janita binnen haar
nieuwe werkkring.